![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#برای گرفتن ویزا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
، من برای ترم پاییز از دانشگاه پذیرش گرفتم، ولی به دلیل نداشتن گردش مالی و پروسه حدودی ۶ ماهه درخواست ویزا به شروع ترم نمیرسم، در نامه ایی که برای دیفر میزنم، فقط اشاره بکنم که این زمان برای گرفتن ویزا کوتاهه؟ یا به بخش گردش مالیش هم به عنوان مدارک درخواستی سفارت اشاره کنم؟
2021-09-05 23:39:00 #Montreal [برای گرفتن ویزا] دانشگاه
برای گرفتن ویزا برای پدر و مادر چه نامه ای باید از دانشگاه بگیریم؟
2021-09-10 10:35:00 #Montreal [برای گرفتن ویزا] دانشگاه
من میخوام برای Advanced diploma رشته GIS در BCIT اپلای کنم مدت زمان این رشته رو زده 9 ماهه آیا با پذیرش این رشته مشکلی برای گرفتن ویزا پیش میاد از این جهت که کمتر از یکسال هست؟
2021-10-04 13:29:00 #Vancouver [برای گرفتن ویزا] دانشگاه
کسی هست که برای گرفتن ویزا بخشی یا کل شهریه ترم یک رو واریز کرده باشه و رسیدشو تو مدارکش گذاشته باشه؟
2021-10-16 14:02:00 #Montreal [برای گرفتن ویزا] دانشگاه
این sop که برای دانشگاه برای گرفتن پذیرش مینویسیم با sop که برای گرفتن ویزا برای افیسر سفارت می نویسیم با هم دیگه فرق می کنن و دو تا چیز مختلف هستن ؟ یا اینکه همون sop که واسه گرفتن پذیرش استفاده کردیم رو باید برای افسر سفارت هم بفرستیم ؟
2021-11-04 04:13:00 #Toronto [برای گرفتن ویزا] دانشگاه
برام پیش اومده فرض کنیم اگر شما پذیرش دانشگاه رو بگیرید برای ترم پاییز ولی افیسر ویزا شمارو ریجکت کنه و بهتون ویزا ندن که برید کانادا پذیرشتون هم منتفی میشه ؟ یا مثلا می تونید سیوش کنید برای ترم بعد که دوباره برای گرفتن ویزا اقدام کنید ؟
2021-11-05 08:51:00 #Vancouver [برای گرفتن ویزا] دانشگاه
اگر برای جایی کار کنیم که جزء تحریمی های آمریکا هستش، برای گرفتن ویزا به مشکل میخوریم؟
2021-11-19 06:32:00 #Vancouver [برای گرفتن ویزا] دانشگاه
برای گرفتن ویزای تحصیلی در رشته معماری در مقطع کارشناسی یا ارشد در شهر مونترال چه دانشگاهی یا کالجی را معرفی مکنید؟ ممنون
2020-12-07 07:10:06 #Montreal [ویزای تحصیلی][دانشگاه][مونترال][کالج][رشته معماری] دانشگاه
چه کسایی برای تاریخ بین 9 تا 12 سپتامبر به مونترال پرواز دارن؟ اگه کسی هست لطفا پی وی پیام بده برای گرفتن خونه برای قرنطینه
2021-08-31 03:40:00 #Montreal
، من برای ترم پاییز از دانشگاه پذیرش گرفتم، ولی به دلیل نداشتن گردش مالی و پروسه حدودی ۶ ماهه درخواست ویزا به شروع ترم نمیرسم، در نامه ایی که برای دیفر میزنم، فقط اشاره بکنم که این زمان برای گرفتن ویزا کوتاهه؟ یا به بخش گردش مالیش هم به عنوان مدارک درخواستی سفارت اشاره کنم؟
2021-09-05 23:39:00 #Montreal